fbpx
Antwerpen
Belgium

Antwerpen

Belgium

Antwerpen

Citytrip Antwerpen

Een uitgelezen mogelijkheid daartoe is om je partner mee te nemen naar Antwerpen. Antwerpen ligt om de hoek en is makkelijk bereikbaar. Nu kan je natuurlijk een georganiseerde trip boeken, maar is het niet veel uitdagender om zelf op ontdekking te gaan en deze stad met zijn tweetjes te ontdekken?
Ontdek Antwerpen.

Antwerpen is een stad met vele mooie en rustige plekjes. Enkele van deze plekjes zijn bijvoorbeeld het Begijnhof of de Vlaeykensgang. Zijn jullie nu meer groenliefhebbers dan is het stadspark, de tuin bij het Rubenshuis of de tuin van Plantus-Moretus ideaal voor een bezoek. Het Rubenshuis is bovendien een prachtig museum.

Ook voor het avond en nachtleven biedt Antwerpen volop mogelijkheden. In het historische centrum zijn vele restaurantjes en cafeetjes te vinden waar je niet alleen van heerlijk eten en drinken, maar ook van elkaar kunt genieten. ’t Hofke is hier een goed voorbeeld van. Op een mooie rustige avond is een bezoek aan het Hendrik Conscienceplein of de Dageraadsplaats zeer aan te bevelen.

Een goed hotel is natuurlijk een must om de dag goed af te sluiten. Behalve dat het historische centrum van Antwerpen op zich al zeer indrukwekkend is, zijn er ook vele betaalbare en sfeervolle boetiek hotelletjes te vinden.

Is het nu zo dat jij of je partner nu erg diepe zakken heeft, sla dan een bezoekje aan het Antwerp Home of Diamonds zeker niet over. Want ja mannen, Marilyn Monroe heeft het stiekem wel bij het juiste eind gehad met haar uitspraak over Diamonds.
Voor de iets minder bedeelden onder ons behoort een bezoekje aan een echte chocolatier of delicatesse specialist gelukkig ook tot de mogelijkheden.

Met zijn prachtige historische gebouwen, sfeervolle centrum en het grote aanbod op zowel cultureel als culinair gebied is Antwerpen de ideale stad om samen te ontdekken.