Lispolis

Not verified.Claim this listing
0 (0 reviews)
locatie

LISPOLIS is een particuliere non-profitorganisatie opgericht in 1991 met als doel het beheer van de Lissabon Technologische Pool (PTL) en het creëren van voorwaarden voor het succes van de bedrijven die daar gevestigd zijn.

Het is de aangewezen plaats voor de installatie van technologische en innovatieve bedrijven, het biedt kamers voor kleine, middelgrote of grote bedrijven (van startups tot multinationals), evenals Cowork-ruimtes en Virtual Office- en Brands-diensten.

LISPOLIS is een altijd beschikbaar aanspreekpunt voor bedrijven en ondersteunt hen bij het aangaan van strategische partnerschappen, bij het zoeken naar investeringsoplossingen (Business Angels en Venture Capital) en financiering (Banking, P2020 en H2020).

LISPOLIS is part of the Lisbon Incubator Network, TECPARQUES – Portuguese Association of Science and Technology Parks, the National Incubator Network and IASP – International Association of Science Parks and Innovation Areas. He is also an Ignition Partner of Portugal Ventures.

Het klooster is de moeite waard om te ontdekken, ook al kost de entree € 2,50. schatkist. De schatkamer bevindt zich op de tweede verdieping van de kathedraal.

Kathedraal: Gratis toegang.
Klooster: € 2,50 (US$ 2,90)
Schatkist: € 2,50 (US$ 2,90)
Klooster en schatkamer: € 4 (US$ 4,70)
Studenten: 50% korting.
Kinderen onder de 11: gratis

Review

0 Base on 0 Reviews

Reply

Cancel reply
Wetime
Plan je volgende citytrip met onze tool  -> 
close-image