fbpx

Turim

Not verified.Claim this listing
0 (0 reviews)
45€/month
Hotel - Restaurant

Dit hotel ligt in een mooi schaduwrijke, rustige straat en is schoon en modern, met luxe kamers en een smaakvolle inrichting. De service is goed en het personeel is erg beleefd. Het ontbijt is fantastisch, met een grote verscheidenheid aan gebakken brood en gebak, evenals fruit, vleeswaren en ontbijtgranen. De locatie is handig omdat het dicht bij een van de belangrijkste metrostations in Lissabon ligt.

Het Turim Lisboa Hotel ligt tussen Saldanha en Picoas. Met 56 kamers, zeer ruim en goed uitgerust, met een klassieke en verfijnde inrichting, waarbij de luxe van de gebruikte materialen opvalt. In Restaurant Turim kunt u genieten van de heerlijke typisch Portugese gerechten, voorgesteld door onze chef-kok. Dagelijks wordt er een ander menu gepresenteerd, naast alle gerechten die op onze menukaart staan. U kunt groepslunches en -diners organiseren, aangezien wij verschillende menu’s tot uw beschikking hebben om de service van uw huwelijk, doop, jubileum of andere bijeenkomst van persoonlijke of professionele aard aan te vullen.

De populairdere voorzieningen bestaan ​​onder andere uit gratis wifi, gratis ontbijt en restaurant.

Populaire kamervoorzieningen zijn minibar, airconditioning en flatscreen-tv.

Kinderen en bedden
Kinderbeleid
Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Om correcte prijzen en bezettingsinformatie te zien, gelieve het aantal kinderen in uw groep en hun leeftijden toe te voegen aan uw zoekopdracht.

Voorwaarden voor babybedjes en extra bedden
0 – 3 jaar
Kinderbedje op aanvraag
Vrij

4 – 12 jaar
Extra bed op aanvraag
€ 22,50 per kind, per nacht

13 – 16 jaar
Extra bed op aanvraag
€ 45 per kind, per nacht

Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in de totale kosten en dienen apart betaald te worden tijdens uw verblijf.

Het maximum aantal toegestane extra bedden en babybedjes is afhankelijk van de kamer die u kiest. Controleer uw geselecteerde kamer voor de maximale capaciteit.

Alle kinderbedjes en extra bedden zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Geen leeftijdsbeperking
Er is geen leeftijdseis om in te checken

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Review

0 Base on 0 Reviews

Reply

Cancel reply