Orlando’s beste Escape rooms

0 0 beoordelingen
35€
Attracties
Orlando’s beste Escape rooms
Escape rooms zijn tegenwoordig een erg populair fenomeen. Het is een erg leuke activiteit om met een groep te doen. Het is de bedoeling om samen allerlei verschillende opdrachten doen en raadsels oplossen om op die manier sloten te openen en uiteindelijk te ontsnappen uit de escape room. Dit alles moet vaak binnen een tijdsbestek van 60 minuten gebeuren. Hierdoor is het belangrijk dat er samengewerkt wordt en er snel geanticipeerd wordt op wat er gebeurd. Er is niet veel tijd om lang na te denken. Een unieke activiteit om samen te doen dus. Escape rooms kun je tegenwoordig in bijna elke stad wel vinden, dus ook in Orlando. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt over deze escape rooms.

Er zijn in Orlando heel veel verschillende escape rooms te vinden. Iedere escape room is weer anders. Zo kunt je ze, mocht je daar zin in hebben, allemaal een keer uitproberen. Elke kamer heeft een ander thema. Deze thema’s kunnen variëren van het deelnemen aan de FBI of CIA, een slimme wetenschapper zijn of bijvoorbeeld op reis zijn in een nachttrein. Elk thema heeft zijn eigen raadsels, aanwijzingen en moeilijkheidsgraad. Heb je nog nooit een escape room gedaan, dan is het misschien verstandiger om een kamer met een lagere moeilijkheidsgraad te kiezen. Heb je al meer ervaring met het ontsnappen uit een kamer? Dan kun je een moeilijkere kamer uitkiezen. Elke kamer is weer compleet nieuw en blijft daardoor spannend om te doen. De locatie in Orlando heeft onlangs de Excellence Award gewonnen van TripAdvisor. Deze prijs wordt uitgereikt aan de hand van de stemmen van mensen die de gebruik hebben gemaakt van de diensten. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat deze kamers van excellente kwaliteit zijn.

Wil je ook eindelijk een keer ontsnappen uit een kamer? Of heb je het al vaker gedaan en wil je ook deze kamers een keer proberen? Kies een kamer met moeilijkheidsgraad die je aanspreekt en boek deze meteen voor de gewenste datum. Laat zien hoe snel jij kan ontsnappen!

Recensie

0 Basis op 0 Reviews

    Reageer

    Antwoord annuleren