Brest
France

Brest

France

Brest

Citytrip Brest

Op het westelijke punt van Bretagne ligt de schitterende havenstad Brest. De haven is een van de grootste toeristische trekpleisters van de stad. De haven bestaat uit een jachthaven, handelshaven en marinehaven. Je kunt heerlijk over de kades lopen en genieten van het levendige uitzicht over het water en de boten. Of bekijk de stad vanuit een heel ander oogpunt in een kabelbaan. Brest is een zeer veelzijdige stad om te ontdekken.
Ontdek de oceaan en geniet van de architectuur
De haven van Brest is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, maar ook het Océanopolis is een niet te missen trekpleister. In dit
ontdekkingscentrum leer je alles wat je maar wilt weten over de oceaan. Laat je verrassen door gigantische aquaria en een speciale zeehondenkliniek. Het is een interactief en leerzaam uitje, wat zeer geschikt is voor het hele gezin. Maar ook andere delen van Brest zijn het ontdekken waard. In de Tweede Wereldoorlog werd Brest helaas zwaar gebombardeerd, maar de stad heeft zich op unieke wijze weten te herbouwen. De stad staat vol met architectonische hoogstandjes en is gevuld met de meest boeiende kunst en cultuur. Je hoeft je hier zeker nooit te vervelen.
Ontdek Brest zelf
Er is in Brest zoveel te doen en te ervaren dat je elke keer dat je de stad bezoekt weer iets nieuws zult ontdekken. De stad heeft zichzelf na de Tweede Wereldoorlog opnieuw uitgevonden en dat is te merken. Wandel langs het water, geniet van de gezellige winkelstraten, eet in lokale restaurantjes en bezoek interessante musea. Brest is de perfecte plek voor een veelzijdige vakantie.

Wetime
Plan je volgende citytrip met onze tool  -> 
close-image